Onze specialisaties

Podologie voor (Top-)Sporters

Als beginnend sporter of topsporter kan u helaas vaak in aanraking komen met blessures. Podologie voor sporters kan in dat geval een grote meerwaarde betekenen. Via een gerichte loopanalyse gaan we op zoek naar de oorzaak van de blessures, om zo efficiënt te kunnen ingrijpen.

Podologie voor kinderen

Bij de groei van uw kind is een goede opvolging belangrijk. Met een podologisch onderzoek kunnen mogelijke problemen snel worden opgespoord. Struikelt uw kind vaak, klaagt hij of zij over pijnlijke voetjes of wordt de voet vaak omgeslagen? Dan is podologie voor kinderen aangewezen. 

Voet-, knie- en rugklachten

Ondervindt u klachten ter hoogte van  de knie, heup en/of rug? Vaak wordt enkel aan de symptomen gewerkt, terwijl deze klachten hun hun oorsprong ook kunnen vinden in de lager gelegen segmenten. Een podologisch onderzoek is dan ook geschikt om de oorzaak te detecteren.

Preventieve screening

Heeft u goede voornemens gemaakt en wil u binnenkort beginnen met (intensief) te sporten? Uitstekend! Toch kan het aangewezen zijn om vooraf een preventieve podologische screening te laten uitvoeren, zeker als u een blessureverleden heeft. Zo verkleint u de kans op vervelende blessures aanzienlijk.

Ben jij benieuwd hoe jouw unieke, op maat gemaakte zolen gemaakt worden? Check het hier!