BORGinsole Middelkerke | BORGinsole West-Vlaanderen | BORGinsole Oostende
BORGinsole Middelkerke | BORGinsole West-Vlaanderen | BORGinsole Oostende

BORGinsole

Bij Podologisch Centrum staan we garant voor een professionele screening, gecombineerd met een persoonlijke aanpak. Indien nodig, kunnen we ook podologische zolen adviseren om uw probleem te verhelpen. Hiervoor werken wij samen met het kwalitatieve merk BORGinsole.

Niet hetzelfde als steunzolen

In de volksmond worden podologische zolen ook wel eens steunzolen genoemd, maar toch is dit niet hetzelfde. Steunzolen worden gemaakt door een bandagist of orthopedist, terwijl podologische zolen gemaakt worden door een podoloog. De correctie in de podologische zolen wordt bepaald aan de hand van een dynamische analyse, zoals we die ook bij Podologisch Centrum uitvoeren.

Over BORGinsole

Het merk BORGinsole biedt hightech podologische functionele zolen, die volledig op maat gemaakt worden na een doorgedreven analyse. Daarom werken zij alleen met erkende podologen samen, die ze beschouwen als de architecten van het bewegingspatroon.

De inlegzolen van BORGinsole, die gemaakt kunnen worden vanuit een 3D-scan, bieden de ideale sturing om beter te wandelen, lopen en sporten. Op die manier kunnen overbelastingsletsels verholpen worden. Heel wat topsporters deden al een beroep op de inlegzolen van BORGinsole, maar er zijn ook aangepaste zolen voor kinderen. Bovendien zet het merk sterk in op innovatie en technologie, zodat de functionele inlegzolen steeds mee zijn met de laatste evoluties.

Inlegzolen nodig in regio Middelkerke of Gent? Reken op de kwaliteit van BORGinsole en de bijhorende aanpak van Podologisch Centrum. Hier leest u bovendien meer over de mogelijke gedeeltelijke terugbetaling van podologische zolen bij uw mutualiteit.